Nanna og Niels

Nanna og Niels blev d. 16. juli 2018 pionerer, da de fik Danmarks første kirkelige vielse i en varmluftballon! HVOR SEJT ER DET IKKE LIGE? 💣😍🌟

Jeg har fået lov til at dele de fantastisk smukke billeder, og videoen fra deres vielse, af deres fotograf Jan Igaard, som har knyttet følgende tekst til:

"I den flettede kurv under den store smukke ballon, var brudeparret (som begge selv er luftballonpiloter), præsten, brudeparrets forældre, ballonpiloten og bryllupsfotografen Jan Igaard, imens Tina Igaard dokumenterede opstigelsen fra jorden, som sammen blev en smuk og unik bryllupsvideo."

Hvor fantastisk er det lige, at to ballonpiloter vælger at lave så personlig og smuk en vielse? Videoen skal I selvfølgelig lige se:

JEG ELSKER DET!!!

Det var ikke nemt for Nanna og Niels at få lov til at blive kirkeligt viet i en luftballon! Jan fortæller, at parret med et "brændende ønske og en god portion ihærdighed og stædighed, efter et års tovtrækkeri og 7 ansøgninger til kirkeministeriet, præster og til sidst biskoppen, endelig fik godkendt deres ønske".

Brudeparret lavede en testflyvning sammen med fotografer og piloten, som Jan beskriver som "en virkelig smuk og fantastisk oplevelse, hvor vi var på en virkelig smuk tur henover Sjælland, når brænderne blev slukket var der enormt meget ro, og at se Danmark fra den vinkel og med så meget ro omkring os, det var bare SÅ smukt".

Jeg har været så heldig at få lov til at bruge et af billederne fra deres bryllup som coverbillede har på bloggen, jeg er vild med alle farverne og hele ideen i så speciel og personlig en vielse! 🌈

Og så skal vi da se nogle billeder!!


Den smukke brud Nanna:


Jeg er vild med, at hun har valgt at bytte de typiske hvide snører ud med orange snører i stedet!! Det er en simpel men virkningsfuld detalje, som virkelig kan personliggøre ens bryllupslook.
Også gommen Niels følger den lækre orange farve! Hvor er det bare fint, at de matcher på den måde.. Det binder dem sammen både i farver, men også til festen senere, hvor deres samhørighed er tydelig at se. Og se lige kærligheden i hans øjne, da han ser sin brud for første gang 😍

Billedet her er fra fotosessionen inden de kommer op i ballonen og bliver viet... Farverne giver virkelig et unikt og smukt kaleidoskop af glæde.. Regnbuer over det hele!

Næste skridt var at komme op i ballonen, hvor selve vielsen blev foretaget af Janne, parrets præst:


Til sidst får I lige mit yndlingsbillede fra deres bryllup... Kærligheden der lyser ud af deres kropssprog, den fantastiske udsigt fra luftballonen.. Det er lige præcis den følelse, jeg glæder mig til selv at have på min bryllupsdag💯🎈💖

Jeg håber i hvert fald Nanna og Niels, at I fik lige præcis den dag I selv drømte om!

Hvis nu du skulle være helt forelsket i de her billeder og stilen, så kan I da lige få lidt reklame for fotograferne. De kører i hele Danmark og til alle slags bryllupper.. Du kan se deres arbejde på deres hjemmeside: https://igaard.dk/bryllupsfotograf og ellers kan de kontaktes her:
Email: jan@igaard.dk

Med stjernestøv og regnbuer - Lis

Kommentarer

Populære opslag